Om Villa Altan


Villa Altan Aps er en virksomhed, der primært beskæftiger sig med altanløsninger til villaer og rækkehuse. Som leverandør og montør af Scandinavian Steel House store sortiment, sikrer vi kunden et gennemtestet og holdbart produkt, der sammen med vores Full Service Koncept, gør kundens fremtidige altanprojekt overskueligt. Villa Altans målsætning er at bidrage med stor kompetence inden for alle faser af et altanprojekt - med andre ord: Villa Altan tager kunden i hånden fra første tanke til færdigt projekt.


Full Service Koncept

Villa Altans unikke Full Service Koncept, hjælper vi kunden gennem alle beslutninger vedrørende altanprojektet. Som eksperter i altaner og åbne terrasser, hjælper vi med at træffe de rette valg, hvad angår udformning og størrelse af altanen. Vores store erfaring gør, at vi kan bidrage med forslag, der vil optimere kundens beslutninger. Villa Altan varetager gerne alt kontakt til kommune samt evt. indhentelse af byggetilladelse. Dette sikrer kunden en masse unødig besvær og tid, når diverse blanketter skal udfyldelse til Teknisk forvaltning i kommunen.

Villa Altan står gerne for montage af altanen, samt eventuelt ny terrassedør, hvis dette ønskes. Villa Altan varetager koordineringen af de forskellige faggrupper/håndværkere, hvilket vil spare kunden for både tid og penge. Vores håndværkere og samarbejdspartnere er nøje udvalgt, så det endelige resultat kan leve op til vores høje krav om kvalitet og standard.

Sylvestervej 2C • 2610 Rødovre • Telefon 72 44 44 10 • Mail info@villaaltan.dk